GM CZĘSTOCHOWA napisał:
czytając twoje wypociny wnioskuję ze jesteś w Norwegii bardzo znanym WRÓŻBITĄ ,jesteś świetny jeżeli po przeczytaniu jednego mojego zdania wiesz wszystko o mnie, jesteś zapewne po trzech fakultetach i znasz ze 4 języki ,a oprócz tego dorabiasz w kancelarii adwokackiej, A TAK NA POWAŻNIE TO JESTEŚ TOTALNYM PRYMITYWEM KTÓRY PEWNIE PRACUJE NA ZMYWAKU I JEŹDZI 10-LETNIM GNIJĄCYM VOLVO,A CO DO BUDEK Z PIWEM TO MASZ ŚWIETNE ROZEZNANIE BO W POLSCE PEWNIE ŻADNEJ NIE OMINĄŁEŚ , JESTEŚ BARDZO OGRANICZONYM CZŁOWIEKIEM A W ŻYŁACH CO NAJMNIEJ JEDNEGO Z TWOICH RODZICÓW PŁYNIE PEWNIE NORWESKA KREW ,ALE TY TEŻ JESTEŚ POLACZKIEM, podaj namiary na swój gabinet wróżb ,przepowiesz mi przyszłość
E...
.....Ty...!!!
............... wykształciuchu ...!!!
Cieńki jesteś , skoro czepiasz się Mojej Rodziny a zwłaszcza rodziców ... .
---
Nie mam ...10 letniego ...Vovo... , tylko 15 letnią , Skodę Felicję ... auto służy Mi jedynie jako transport ...do i z... pracy... , chociaż ostatnio ...stoi sobie spokojnie na kołkach....TFU...tfu...fu...fu... i do pracy zasuwam autobusem miejskim .
---
Co zaś samych... BUDEK Z PIWEM ... to kiedy JA , tam stałem ... to Twoi DZIADKOWIE ... pewnie jeszcze nie mieli w planach Twojego Ojca ... ani Twojej Matki ...
Jak już się tak czepiasz Rodziców ...
---
Od Tamtego czasu wiele się zmieniło ...
---
Niemniej mam sentyment do tego przybytku ...
---
Jako ciekawostkę... dla rozluźnienia atmosfery przyciężkawej ...
Powiem... iż jeszcze 20- 15 lat temu ...jak byłem sobie w... ŻYWCU ... latem , to przy browarze ... stała sobie taka budka w kształcie Beczki i sprzedawano tam ...LANE prosto do kufla ...
---
To były miłe czasy dla Tych ...którzy nie musieli liczyć się z kasą ... od wypłaty do wypłaty...